مـرکـز عـالـی سیراسـوس(مرکز تحـقیقات زیست محیطی و انرژی امریکا)بـا اختصاص بودجـهای پـروژهای را در حـوزه تـوسـعـه بـاتریهای یون سـدیم با کمک نانوذرات، اختصاص داده اسـت.عـضو هیئت عـلمی مـوسسه سـانی اسوگو (SUNY Oswego) برای توسعه فناوری باتری سدیم از حمایت مرکز عالی سیراسوس (Syracuse CoE) استفاده میکند.
این بـاتریها از آنـدهای حـاوی نانوذرات قـلع، سیلیکـون و فـسفر بـهرهمند میباشند و قابلیت سامانه ذخیره انرژی با مقیاس بزرگ ایجاد میکند که جایگزین باتریهای یون لیتیوم رایج خواهد بود.
بخش اعـظم ایـن بـودجه برای تـحقیقات و بـررسی بـر روی چـگونگی افـزایش ایمنی و همچنین کارایی باتریهای سدیم صرف خواهد شد.
محقق پروژه:

محمد اسلام از محققان موسسه سانی با حمایت سیراسوس بر روی توسعه باتریهای یون سدیم و همچنین با کمک فناوری نانو یک روش تجدید پذیر در حوزه انرژی محسوب میشود.
بـرنامه واحـد تـحقیق و تـوسعه اخـتصاصی سیراسـوس بـرای حـمایت ازپروژههایی است که در حوزه انرژی پاک و تجدید پذیر تعریف شدهاند، در واقع پروژههایی که کیفیت محیط زیست و منابع آبی را بهبود میدهند.
محمد اسلام پروژهای با عنوان..
Synthesis of Silicon, Tin and Phosphorus Nanoparticles as Anode Materials for High-Performance Sodium Ion Battery for Grid Scale Energy Storage
در دست اجرا دارد که در آن از نانوذرات سیلیکون، فسفر و قلع بهعنوان آند در باتری یون سدیم استفاده میشود.
محمد اسلام:«ما لازم است که درباره استفاده از منابع طبیعی در دسترس نظیر سدیم فکر کنیم.آنچه که مشخص است باید از سوختهای فسیلی به سوی انرژیهای تجدید پذیر گام بـرداریم.بـاتریهای یـون سدیم نـقش مـهمی در انتقال به فناوری سبز دارند.»
وی خاطر نشان میکند نمک در زمین، منـبعی تقریبا نامحدود است.با توجه به تحقیقات انـجام شده، ایمنترین وکارآمدترین راه اسـتخراج آن از حالت کلرید سدیم این است که به شکل نانو ذرات و با ترکیب قلع و فسفر ایجاد شود که هزینهها راکم و دوام بالایی ایجاد کرد.
نظرات